Izvajanje zdravstvenih storitev v nespremenjenem obsegu

Spoštovani,

obveščamo vas, da Sava Medcial tudi v prihodnje izvaja zdravstvene storitve v nespremenjenem obsegu, saj ob odloku sprejetem s strani pristojnih inštitucij 19. oktobra 2020, potovanje z namenom zdraviliškega zdravljenja spada med izjeme pri prehajanju iz ene regije v drugo. Če vam je bilo preko zdravstvene napotnice dodeljeno zdravljenje pri nas, ste seveda dobrodošli.

Obveščamo vas, da  zaradi trenutne situacije in postopnega zapiranja hotelov, preusmerjamo zdraviliško zdravljenje iz Term Ptuj v Terme 3000, kjer imamo enak standard in izkušnje za izvajanje zdraviliškega zdravljenja za standard tip 3. *O tem so seznanjene tudi območne enote, ki odločbe izdajajo.  

*V veljavnih predpisih (200.člen) Pravil OZZ je ob predhodnem soglasju zavarovanca podana možnost spremembe zdravilišča in torej preusmeritve posameznega zavarovanca znotraj ene družbe na drugo destinacijo oz. zdravilišče, ki zagotavljanja enak, ustrezen tip standarda zdraviliškega zdravljenja.

Vse ostale zdravstvene destinacije delujejo brez sprememb.

Zdravstvene storitve se opravljajo skladno s priporočili pristojnih zdravstvenih institucij ter skladno z uvedenim Higienskim standardom Plus Sava Turizma, ki ga uporabljamo znotraj naših destinacij ter s tem skrbimo za maksimalno varnost naših pacientov ter osebja. Vsebino Higienskega standarda plus, si lahko pogledate tukaj

Vaša Ekipa Sava Medical