Paketi za zdravje in dobro počutje

Za zdravo žensko srce

Za zdravo žensko srce

Zdravilišče Radenci

Naj srce, ta dragoceni organ, ostane poln ljubezni, radosti in sreče.

Do pred kratkim smo verjeli, da so bolezni srca in ožilja »prihranjene« bolj za moške, kot za ženske. Danes vemo, da ni tako. Neznačilni simptomi, neposvečanje težavam in preobremenjenost z drugimi težavami so med glavnimi razlogi, da so ženske podcenjevale svoje težave s srcem in iskale pomoč prepozno. Čas je, da se to spremeni.

Ker smo v Zdravilišču Radenci predani cilju da srce, ta dragoceni organ, ostane poln ljubezni, radosti in sreče, smo za vas pripravili poseben program zgodnjega odkrivanja bolezni srca in preprečevanja hudih posledic srčnih bolezni.

Najprej se bo naša ekipa izkušenih zdravnikov pogovorila z vami o vašem počutju, vašem načinu življenja in vaših razlogih za prihod v Zdravilišče Radenci. Nato bomo natančno pregledali vaše srce. Ugotovili bomo, ali ste izpostavljeni nevarnim dejavnikom tveganja, in vam svetovali o zdravem načinu življenja.

 

Program vsebuje:

  • antropometrijske meritve (Višina, telesna teža, BMI ali ITM-indeks telesne mase, obseg pasu, obseg bokov), meritev krvnega tlaka in pulsa v mirovanju

  • kardiološki pregled-na začetku in posvet ob odhodu

  • ultrazvočna preiskava srca

  • obremenitveno testiranje na cikloergometru

  • ocena kardiovaskularne ogroženosti in navodila za dobro zdravje srca

Ekskluzivno za vas:

Znamenita CO2 mineralna kopel z mineralno vodo iz Radencev združuje mehansko, termično in kemično delovanje, zato je to verjetno najbolje izkoriščenih 20 minut v »kadi vroče vode«. Kopel za sprostitev, poživitev in pomlajevanje po posebni ceni 20 €.

Izberite tretma, ki vam najbolj ustreza, mi pa vam zagotavljamo, da bodo naše obljube izpolnjene...

Pošljite povpraševanje 1/2

Zdravilišče Radenci
Preverite pakete
Število gostov:
Izberite tretmaje
Oseba 1:
Dodajte osebo, ki bo koristila tretmaje

Pošljite povpraševanje 2/2

Kontaktni podatki