Lepotni tretmaji

Najučinkovitejši, neinvazivni in prijetni tretmaji z dolgoročnim učinkom.

Za svež in bolj mladosten izgled ter vitkejše telo obiščite Medico-wellness center Valens Augusta, kjer za vas opravljamo najsodobnejše in najučinkovitejše neinvazivne tretmaje za pomladitev obraza in oblikovanje telesa. Vsi tretmaji potekajo pod zdravniškim nadzorom in sopopolnoma neboleči in varni. Učinki pa so vidni že po prvem obisku in so dolgoročni.

Najučinkovitejši tretmaji za pomlajevanje obraza in oblikovanje telesa

  • Oxy System je edinstven tretma za osvežitev in bolj napeto kožo na obrazu, ki z združevanjem najsodobnejše tehnologije uporabe kisika kožo obnovi, vaš obraz pa bo zasijal.
  • Za opazno bolj napeto kožo na obrazu in izrazitejše poteze naši zdravniki priporočajo Med Visage - edinstven tretma za naravno pomlajevanje. Zaradi njegove učinkovitosti predstavlja najboljšo naravno alternativo kirurškemu »Face Liftingu«.
  • Za lepšo silhueto poskrbi Med Contour, edinstven tretma za oblikovanje telesa, s katerim boste zmanjšali obseg na obravnavanem področju tudi do 2,5 cm z enim tretmajem. Je eden najbolj učinkovitih metod za zmanjševanje odvečnih maščob in trdovratnega celulita ter najboljšanaravna alternativa liposukciji.

Naši gostje so povedali:

Med Contour

Med Contour

Edinstveni tretma za preoblikovanje telesa

Terme Ptuj
Med Visage

Med Visage

Najboljša alternativa kirurškemu Face Liftingu!

Terme Ptuj